Corine

Ik ben Corine Schoonebeek geboren in 1967 te Utrecht. Ik heb drie fantastische kinderen, waarvan alleen de jongste nog thuis woont. Ook ben ik al trotse oma van 3 kleinkinderen.

Baby spa Floralie heb ik samen met mijn dochter Lisa Houtstra-Elsinga opgezet. Ik heb zelf een eigen praktijk in natuurgeneeskunde sinds 2008. Ik geef verschillende soorten massage therapieën . Daarnaast iriscopie en ooracupunctuur. De baby spa zit in mijn praktijk die ik aan huis heb. Een twee onder een kap woning, waarvan één woning inmiddels volledig een praktijk is, inclusief nu een baby spa . In de andere woning wonen wij.

Van beroep ben ik verpleegkundige. Dit heb ik 32 jaar met veel liefde gedaan. Maar ik heb sinds 2017 de keuze gemaakt om alleen nog in mijn praktijk te gaan werken. Mijn kennis van die afgelopen 32 jaar dat ik in de zorg gewerkt heb, kan ik nu goed gebruiken.

Elke maandag is mijn oppas dag, een dag vol verwondering en leermomenten. Ik geniet ervan om ze te zien opgroeien, niet alleen in de lengte, maar ook in hun persoonlijkheid en vaardigheden. Ik ben dankbaar om een rol te mogen spelen in hun ontwikkeling en hen te ondersteunen in hun reis door het leven. Daarnaast ben ik gek op mijn twee lieve labradors, Evi en Sarah. Ze zijn mijn vrolijke en energieke viervoeters die elke dag weer een glimlach op mijn gezicht toveren. Ik houd ervan om erop uit te trekken, samen wandelen door het park en te genieten van de natuur. Evi en Sarah hebben niet alleen mijn hart gestolen, maar ook hebben ze een unieke band met mijn kleinkinderen. Ze zijn speelkameraadjes, knuffelmaatjes en het is prachtig om te zien hoe ze samen opgroeien en een onbreekbare band vormen. 

Het idee om een babyspa te beginnen kwam van mijn dochter en ik vond het geweldig om samen met haar iets op te kunnen zetten. Samen cursussen volgen, specifiek gericht op het werken met baby’s, om onze kennis te vergroten. Echt een aanvulling op mijn huidige werk. De afwisseling is iets wat ik enorm koester. Het maakt elke dag uniek. Van het verwelkomen van pasgeboren baby’s in de spa tot het behandelen van volwassenen in mijn praktijk, ik geniet van de diversiteit aan mensen met wie ik in contact kom. Mijn dochter is de eigenaresse van de baby spa en jullie zullen mij vooral zien wanneer ik inval, als Lisa niet kan. Indien u voor zwangerschapsmassage komt is de kans wel groot dat u mij op doordeweekse dagen , als mijn dochter niet aanwezig is, zal ontmoeten. Daarnaast kunnen mijn behandelingen wat voetreflexologie betreft vergoed worden indien u aanvullend verzekerd bent. Ik verwijs u dan naar mijn pagina praktijk Lavendula voor meer informatie.

Ik kijk ernaar uit om jullie met open armen te ontvangen!