Over mij

Mijn naam is Lisa Houtstra-Elsinga, 30 jaar en samen met mijn man een twee kindjes woon ik in Leeuwarden. Na mijn studie afgerond te hebben, vond ik met een diploma Social Work op zak niet helemaal mijn plek in dit vakgebied. Ik wilde iets anders en ontdekte gastouderopvang. Mijn liefde voor kinderen, hun welzijn en geluk, werd een drijvende kracht.

Ik wil niet alleen voor ze zorgen, maar ook een plek creëren waar liefde, comfort en zorg hand in hand gaan. Als moeder van twee geweldige kinderen, een dochter Floortje (2) en een zoontje Roan (0), begrijp ik als geen ander dat het leven soms hectisch kan zijn en er talloze verplichtingen zijn die onze aandacht opeisen. Juist daarom is het belangrijk om soms even stil te staan en te genieten van bijzondere momenten voor onze kleintjes en onszelf.  Na mijn eigen ervaring met het bezoek aan een baby spa, wist ik dat ik anderen wilde helpen om dezelfde magische momenten te ervaren met hun kleintjes. Ik deelde mijn enthousiasme met mijn moeder en zo ontstond Floralie baby spa Leeuwarden, waar liefde en bloei samen komen.

Mijn passie ligt bij het werken met kinderen en ze te zien opbloeien. Ik geloof er in dat ze soms net dat beetje extra zorg en aandacht verdienen. Ik wil de kindjes een veilige en rustgevende omgeving bieden, waarin zij kunnen genieten van een ontspannende floatsessie en zachte massage. Het is geweldig om te zien hoe kindjes hiervan genieten, maar het is niet alleen de vreugde van de kinderen die mij drijft. Ook de glimlach op het gezicht van de ouders wanneer ze zien hoe hun kindje geniet. Het is de voldoening die ik voel, wanneer ik zie dat ouders even kunnen ontspannen en zich even opladen. Het is het gevoel dat we iets bijzonders kunnen bieden aan zowel de kleintjes als hun ouders en te werken vanuit pure ontspanning.

Mijn baby spa biedt een unieke en liefdevolle ervaring voor zowel baby’s als ouders. Het warme water tijdens de floatsessies helpt baby’s te ontspannen, hun zintuigen te stimuleren en hun spieren te versterken. Dit kan bijdragen aan een betere slaap, verlichting van darmkrampjes en een diepere ouder-kind verbinding. De kalmerende aanrakingen tijdens een massage bevorderen het gevoel van geborgenheid en welzijn bij baby’s. Gedreven door de wens om meer te kunnen bieden, besloot ik mij te specialiseren. Naast de baby spa sessies bied ik ook zwangerschapsmassages aan en verzorg ik voetreflexologie voor baby’s. Deze toevoegingen verrijken mijn aanbod en stellen mij in staat om zorg te dragen voor zowel aanstaande moeders als de allerkleinsten.  Ik nodig je van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze baby spa om te ontdekken hoe we jou en je kleintje een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.