Gastouder Leeuwarden

Na mijn studie afgerond te hebben, vond ik met een diploma Social Work op zak niet helemaal mijn plek in dit vakgebied. Ik wilde iets anders en ontdekte gastouderopvang. Mijn liefde voor kinderen, hun welzijn en geluk, werd een drijvende kracht. Ik wil niet alleen voor ze zorgen, maar ook een plek creëren waar liefde, comfort en zorg hand in hand gaan. Zo ontstond Floralie gastouderopvang.

Voor mij gaat het om het creëren van een liefdevolle en stimulerende omgeving waarin kinderen zich veilig, gelukkig en gezien voelen. Ik begrijp dat elk kind uniek is, met zijn of haar eigen behoeften en tempo van ontwikkeling. Mijn flexibele aanpak stelt me in staat om aan te sluiten bij de individuele interesses en uitdagingen van elk kind.

Bij Floralie is voldoende ruimte om te spelen. Binnen is een speelhoek aanwezig waar kinderen met elkaar kunnen spelen, maar ook de mogelijkheid hebben om zich even terug te trekken. Er is geschikt speelgoed aanwezig passend bij de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Lekker bouwen met de blokken of de duplo, puzzelen, knutselen, tekenen, bakken. Er is van alles mogelijk! Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor de allerkleinsten.

Buiten in de afgesloten achtertuin hebben kinderen de mogelijkheid om hun energie kwijt te kunnen. Er kunnen zandtaartjes gemaakt worden in de zandbak of we bouwen een mooi kasteel. Spelen met speelgoed op het gras of lekker schommelen. Voor het huis is een speeltuin met een groter grasveld er omheen! En in de omgeving liggen
meerdere parken met verschillende mogelijkheden. De kinderen kunnen zich hier ook heerlijk uitleven!

Er is een kamer vrijgemaakt waar de kinderen kunnen slapen. Elk kind beschikt over een eigen  campingbedje met schoon beddengoed. We kunnen op deze kamer lekker tot rust komen.  Als er kinderen tegelijk moeten slapen, is er de mogelijkheid om apart te slapen.

Wat misschien nog wel belangrijk is om te weten, is dat er huisdieren aanwezig zijn. Twee katten genaamd Amira en Nora. Ze zijn lief en houden wel van een aaitje. Tijdens de opvang zullen ze het meest van de tijd buiten zijn. Daarnaast zal ik de kinderen nooit alleen laten met huisdieren.

Benieuwd of ik wat voor jullie kan betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op.

Floralie gastouderopvang zit niet op hetzelfde adres als Floralie baby spa!

Het adres is Schuilenburg 92  8926 KS Leeuwarden

Contact

Het uurtarief bedraagt €7,- per kind. 

In het uurtarief is het volgende inbegrepen:

– Lunch

– Fruit

– Drinken

– Tussendoortjes

Mochten kinderen een speciaal dieet volgen, dan is het wenselijk dat ouders dit zelf meenemen.