top of page

Over mij

215270818_4213036155439048_7549164019780388127_n.jpg

Lisa Houtstra-Elsinga

"Floralie brengt je kind tot bloei"

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Lisa, 29 jaar en ik woon in Leeuwarden. Om precies te zijn aan de Schuilenburg in Camminghaburen. Een kindvriendelijke en groenrijke wijk, waar ik samen met mijn man en dochtertje met veel plezier woon.

Werken met kinderen, daar ligt toch wel mijn passie. Ik draag kinderen een warm hart toe en in mijn opvang bied ik ze graag warmte en veiligheid. Ik heb al langere tijd ervaring in het werken met kinderen en de verschillende fases in hun ontwikkeling. Hier speel ik dan ook graag op in om de kinderen een leuke, leerzame en veilige omgeving te bieden. Sinds kort combineer ik mijn gastouderopvang met mijn eigen baby Spa. Ik wilde ouders graag een beetje extra bieden. Op deze manier kan ik ook mijn expertise verder uitbreiden.

 

Ik beschik over een diploma HBO Social Work. EHBO voor kinderen heb ik uiteraard, zodat ik altijd zorg kan bieden die eventueel nodig is. Via de gastouderbureaus waar ik bij aangesloten ben, kan ik verschillende cursussen volgen. Ook ben ik aangesloten bij baby spa netwerk, waar ik verschillende scholingen kan volgen om nog meer kennis op te doen. Ik ben gecertificeerd om de Shantala baby massage te kunnen geven.

Toen Floortje geboren werd, ging ik mij verdiepen in kinderen. Wat heeft een kindje nodig, hoe kan ik ervoor zorgen dat het zich veilig en geborgen voelt? Hier heeft altijd al mijn interesse gelegen. In mijn werk als social worker was ik niet meer gelukkig en dus besloot ik om ontslag te nemen. Zo kon ik er voor Floortje zijn en had ik de tijd om na te denken wat ik dan wel zou willen. Ik was ook gastouder aan huis voor één dag in de week en toen kwam ineens de ingeving. Ik begin een gastouderopvang aan huis. Floralie gastouderopvang!

1-5.jpg
bottom of page