Tarieven

Mogelijkheden en tarieven

Floralie babyspa beschikt over 1 jacuzzi. De sessies zijn privé. Het is mogelijk om twee baby’s tegelijkertijd te laten floaten, afhankelijk van de leeftijd/grootte.


Floaten €40,-

Ontspannen floaten in de jacuzzi, waarbij je baby een gevoel van bewegingsvrijheid ervaart en zich gewichtloos voelt.

• Leeftijd is vanaf 2 weken (nadat het navel stompje is genezen) tot 12 maanden. Na 8 maanden maken we gebruik van een chestfloat.
• Kijkend naar de behoefte van je baby, duurt een floatsessie max. 30 minuten.
• Inclusief koffie, thee, badcape, hydrofiele doeken en een zwemluier.


Floaten en shantala babymassage €55,- of:

Floaten en shantala babymassage (2 baby’s onder de 8 maanden) met een vriend(in )of familie €85,-

Voorafgaand aan het floaten een massage die je zelf aan je baby geeft om je baby lekker op te warmen en tot rust te brengen.

• Leeftijd is vanaf 2 weken (nadat het navelstompje is genezen) tot 12 maanden. Na 8 maanden maken we gebruik van een chestfloat.
• De Shantala babymassage duurt ongeveer 20 minuten.
• Kijkend naar de behoefte van je baby, duurt een floatsessie max. 30 minuten.
• Inclusief koffie, thee, badcape, hydrofiele doeken, zwemluier en massageolie met etherische oliën geschikt voor baby’s.


3 sessies floaten €105,-

3 keer ontspannen floaten in de jacuzzi, waarbij je baby een gevoel van bewegingsvrijheid ervaart en zich gewichtloos voelt. Voorafgaand kan de Shantala babymassage gegeven worden. Door meerdere sessies af te nemen, kunnen betere resultaten behaald worden.


3 sessies floaten en shantala babymassage €150,-

3 keer ontspannen floaten in de jacuzzi, waarbij je baby een gevoel van bewegingsvrijheid ervaart en zich gewichtloos voelt. Voorafgaand de Shantala babymassage van ongeveer 20 minuten. Door meerdere sessies af te nemen, kunnen betere resultaten behaald worden.


Cadeaubon

Het is ook mogelijk om een cadeaubon te kopen met een bedrag naar keuze. Bij een bedrag vanaf 55 euro krijgt u er ook nog een zelf gehaakte rammelaar bij. Leuk om te geven aan kersverse ouders of aan iemand die nog in verwachting is. Voor meer informatie, kun u mij of mijn dochter een berichtje sturen. Zie contact pagina.